kevin smith he-man’i anime olarak yorumlayacak

kevin smith he-man’i anime olarak yorumlayacak


hadi hayırlısı


90’lı yıllarda Amerikan bağımsız sinemasının önemli isimlerinden olan, günümüzde o kadar popüler olmasa da hala Clerks, Dogma, Jay and Silent Bob ve Chasing Amy gibi filmlerini keyifle izlediğimiz Kevin Smith’in bir süredir He-Man üzerinde çalıştığını biliyorduk. O projeden ilk detaylar sonunda ortaya çıktı.

Bu proje için Netflix ile el sıkışan Kevin Smith, çizgi dünyanın kült serisi He-Man’i bu sefer anime olarak yorumlayacak. Kulağa biraz garip gelse de Titrek, Atılgan Hayvan Adam, Çene, İskeletor, Orco gibi karakterleriyle meşhur olan çizgi seri; anime dünyasına kolayca aktarılabilir gibi gözüküyor.

Masters of the Universe: Revelation ismiyle Netflix’te izleyiciyle buluşacak seri, He-Man evreninin çözülmemiş sırlarını aydınlatacak. Dizi hakkında açıklamalarda bulunan Smith, “Tam olarak çocukken görmek isteyeceğimiz tarzda bir Masters of the Universe hikayesi” sözleriyle bizleri meraklandırmayı da ihmal etmedi.

He-Man: Eternity Wars’un yazarı ve Mattel yapımcılarından Rob David’in de yaratıcı ekibinde yer alacağı proje hakkında konuşan David, He-Man hayranlarının uzun yıllardır yeni maceralar için yanıp tutuştuğunu ve bu evrenin hayranı olduğunu bildiği Kevin Smith’e bu projeyi emanet ettiği için duyduğu mutluluğun tarifsiz olduğunu belirtti. Smith de buna karşılık olarak Mattel TV ve Netflix yapımcılarının bu projede kendisine verdiği güvenin motivasyon açısından çok önemli olduğunu dile getirip He-Man ve Skeletor arasındaki büyük savaşı anlatmak için sabırsızlandığını açıkladı.

E hadi bakalım…