merakla beklediğimiz breaking bad filmi çoktan çekilmiş bile

merakla beklediğimiz breaking bad filmi çoktan çekilmiş bile


goddamn it!


Neler olup bittiğini çok anlamadığımız ama yine de merakla sonucunu beklediğimiz Breaking Bad filmiyle ilgili dizide Saul Goodman’a hayat veren Bob Odenkirk, hiç beklemediğimiz bir  açıklamayla hepimize ters köşe yaptı.

Televizyon tarihinin en sevilen ve başarılı yapımlarından biri olan Breaking Bad‘in bıraktığı yerden devam edecek bir filmin hazırlık sürecinde olduğunu biliyorduk. İsminin Greenbrier olacağı konuşulan film, bizleri dizinin finalinden hemen sonrasına götürecek ve finalde de bir arabaya atlayıp kaçarak özgürlüğüne kavuşan Jesse Pinkman’ı merkezine alacağı da bilinen gelişmeler arasındaydı. Dizinin yaratıcısı Vince Gilligan’ın senaryosunu yazıp yönetmen koltuğuna oturacağı konuşulan film hakkında Odenkirk, filmin aslında çoktan çekilip tamamlandığına dair bir açıklamada bulundu.

Bu konuyla ilgili çok şey duyduğunu ve hala nasıl sır olarak kalabildiğine inanamadığını açıklayan Odenkirk “Bad filmi için çok heyecanlıyım ve izlemek için sabırsızlanıyorum. Filmin çekildiğini bilmediğinize inanmak çok zor. Filmi bitti bile. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Bunun hala sır olarak kalabilmiş olması inanılmaz bir şey.” yorumuyla kafaları epey bir karıştırdı.

Filmin çekileceği kesinleştiğinden beri hakkında binbir türlü dedikodu duyduğumuz “Greenbrier” ile ilgili ilk defa filme bu kadar yakın bir kaynaktan böylesine büyük bir detay paylaşıldı. Henüz resmi bir doğrulama ya da yalanlama gelmeyen haberle ilgili gelişmeleri heyecanla takip ediyoruz.