michael shannon, hbo’nun los angeles lakers’ın 80’li yıllarını anlatacağı diziye dahil oldu

michael shannon, hbo’nun los angeles lakers’ın 80’li yıllarını anlatacağı diziye dahil oldu


we love this game


Michael Shannon, NBA tarihinin en başarılı takımları arasında kabul edilen ve oyuncusundan yönetimine üzerine saatlerce konuşulabilecek bir yapıyla 80’li yılların en dominant takımlarından olan Los Angeles Lakers’ın hikayesini anlatacak dizinin kadrosuna katıldı.

Yaptığı her iş kalite kokan HBO’nun elinden çıkacak dizinin ilk bölümünü The Big Short ile 2016’da En İyi Uyarlama Senaryo Akademi Ödülü kazanan Adam McKay üstlenecek. Aynı zamanda dizinin yapımcı koltuğunda oturacak McKay’in bu projesi için Jeff Pearlman’ın Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s kitabı referans olacak.

NBA dendiği zaman akla gelen ilk üç takımdan biri olan Los Angeles Lakers’ın şampiyonlukları art arda kazandığı yılların hikayesini hem oyuncuların hem de yöneticilerin gözünden anlatacak takımla aynı ismi taşıyacak dizide Michael Shannon, takımın sahibi Jerry Buss’ı Jason Clarke ise Mr.Logo Jerry West’i canlandıracak. Karem Abdul-Jabbar, Magic Johnson, James Worthy, Michael Cooper ve Jamaal Wilkies’li kadrosuyla 80’li yılları domine eden kadroyu televizyon dünyasında kimlerin canlandıracağını için bahisler açılmış durumda.

Pilot bölümünün prodüksiyonuna önümüzdeki ay başlanacak dizi henüz HBO’dan ilk sezon için resmi onayı almış değil, ama diziye şimdiden dahil olan isimler ve Los Angeles Lakers isminin büyüklüğü düşünüldüğünde HBO’nun bu projeye onay vermesine kesin diyebiliriz.