ödül sezonunun iddialı isimlerinden olması muhtemel the report’tan ilk fragman

ödül sezonunun iddialı isimlerinden olması muhtemel the report’tan ilk fragman


adam driver, annette bening ve jon hamm başrolde


Başrollerinde Adam Driver, Annette Bening, Jon Hamm ve Michael C. Hall’u izleyeceğimiz The Report’tan ilk fragman sonunda paylaşıldı.

Sundance Film Festivali’nde büyük beğeniyle karşılaşan ve Amazon tarafından 14 milyon dolara satın alınan The Report, aynı zamanda festival tarihinin en pahalı anlaşmalarından birine konu oldu. Politik gerilim türündeki film, CIA’in 11 Eylül saldırısından sonra terör şüphelilerinden bilgi almak için uyguladığı insanlık dışı metotları gün yüzüne çıkarmak için yıllarca uğraşan Daniel Jones’un hikayesine odaklanıyor. Bir yanda gerçekleri açığa çıkarmak isteyen Daniel Jones diğer yanda halktan gerçekleri saklayarak gücü elinde tutmaya çalışan CIA ve Beyaz Saray arasında yaşanan mücadeleyi izleyeceğimiz The Report, 29 Kasım’da Amazon Prime Video’da yayınlanacak.

Yapımcıları arasında Steven Soderbergh’in de yer aldığı film, The Bourne Ultimatum, The Informant!, Contagion ve Side Effects gibi filmlerin de senaryosunu kaleme alan Scott Z. Burns’ün 2019 içindeki ikinci filmi olacak. Burns’ün aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturduğu film, şimdiden ödül sezonunun da iddialı yapımlarından biri olarak gösteriliyor.