david harbour ve rachel weisz’lı black widow filminin posteri paylaşıldı

david harbour ve rachel weisz’lı black widow filminin posteri paylaşıldı


black widow'un yeni kıyafeti de burada


Çekimleri haziran ayında başlayan Black Widow filminin posteri dün akşam gerçekleşen özel Marvel etkinliğinde paylaşıldı.

Marvel Sinematik Evreni’nde canlandırdığı karaktere filmde de hayat verecek Scarlett Johansson’ı başrolünde izleyeceğimiz ilk solo Black Widow filminin yönetmen koltuğunda son olarak en son Berlin Syndrome filmine imza atan Cate Shortland yer alıyor.

Lady Macbeth filmiyle dikkatleri üzerine çeken Florence Pugh’un yanına Rachel Weisz ve David Harbour’ın da eklenmesiyle ilk film için güçlü bir kadro oluşturan Shortland’e senaryoda Ned Benson eşlik edecek. Hellboy ile süper kahraman dünyasına girişini yapan David Harbour’un yanında izleyeceğimiz Weisz, bu tarz bir yapımda ilk defa yer alacak, ki bu da filmi izlemek için ayrı bir sebep olabilir. Filmde alışık olduğumuz siyah kostümünden farklı bir kostümle karşımıza çıkacak Black Widow’u bu sefer beyazlar içinde izleyeceğiz.

Black Widow’un çok da başarılı gözükmeyen posterine dikkatli baktığımızda karakterimizin sol tarafında Black Widow programında yer alan diğer ajanlar Natasha, Yelena ve Melina’yı görüyoruz. Sağ tarafta Harbour ve Weisz’ı detayı dikkatimizi çekerken karakterimizin tam üstünde de filmin ana kötü adamı Taskmaster yer alıyor. Henüz hangi oyuncunun canlandıracağı belli olmayan karakteri hikayesiyle filmde uzun uzun izleyeceğiz.

Vizyon tarihi 1 Mayıs 2020 olan film, umarız posterinden daha başarılı olur.