sacha baron cohen’li the spy’dan ilk fragman

sacha baron cohen’li the spy’dan ilk fragman


6 eylül'de netflix'te


En son geçtiğimiz yıl televizyon tarihinin en tehlikeli programı mottosuyla Who Is America? isimli mini bir dizi çeken Sacha Baron Cohen, bu sefer kendisinden alıştığımız mizahi tarafından uzak, daha ciddi suratlı bir yapımla karşımıza geliyor.

Homeland’in senaristi ve yapımcısı Gideon Raff’ın yönetmen koltuğunda oturduğu The Spy, gerçek bir hikayeden televizyona uyarlandı. Dizide 1960’lı yıllarda Suriye’ye gönderilen Eli Cohen isimli bir Mossad ajanını canlandıracak Sasha Baron Cohen’in kendisine verilen yeni kimliğiyle gerçek kimliği arasında yaşadığı kargaşaya ortak olacağız. Aynı zamanda karısı ve çocuklarıyla ilişkisine de yansıyacak bu karmaşık süreçten hem ailesini koruyarak hem de kendisine verilen görevi başarılı bir şekilde yerine getirerek çıkmaya çalışacak Cohen’in macerası 6 bölüm sürecek.

Sacha Baron Cohen’in yanında Noah Emmerich, Hadar Ratzon Rotem, Nassim Si Ahmed, Yael Eitan ve Mourad Zaoui gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı The Spy, 6 Eylül’de Netflix’teki izleyicilerle buluşacak.