scarlett johansson ve adam driver’lı marriage story’den iki fragman birden

scarlett johansson ve adam driver’lı marriage story’den iki fragman birden


yönetmen koltuğunda noah baumbach


Noah Baumbach’ın, Ernst Lubitsch’in To Be or Not to Be’si, Howard Hawks’in Twentieth Century’sin ve Ingmar Bergman’ın Persona’sından esinlendiğini söyleyerek bizleri heyecanlandırdığı yeni filmi Marriage Story’den iki fragman birden yayınlandı.

Scarlett Johansson ve Adam Driver’ın başrollerini paylaştığı Marriage Story, bir aktris ile oyun yazarı kocasının sıkıntılı boşanma sürecini ve oğullarının velayetini kimin alacağı üzerine kurulu bir aile hikayesini anlatıyor. Yönetmenin son filmi The Meyerowitz Stories gibi Netflix üzerinden yayınlanacak film, prömiyerini ise Toronto Film Festivali’nde yapacak.

Filmde çok fazla yakın çekim kullanması üzerine konuşan Baumbach, ‘’Filmde çok fazla yakın çekim olacağını biliyordum. Çoğunlukla iki kişi bir karede olacak. Özellile Bergman’ın bu tip kareleri çekiş tarzını çok beğeniyorum.’’ sözleriyle Ingmar Bergman’a saygı duruşunda bulunmayı ihmal etmiyor. Bir boşanma hikayesini anlatması sebebiyle, iki ana karakterinin kendi bakış açılarına tanık olduğumuz iki farklı fragman hemen aşağıda. Alan Alda, Ray Liotta, Laura Dern, Merritt Wever, Mark O’Brien, Julie Hagerty ve Azhy Robertson’ın Scarlett Johansson ve Adam Driver ikilisine eşlik ettiği film, Eylül’de Netflix’te yerini alacak.