silicon valley’nin veda sezonundan fragmanı geldi

silicon valley’nin veda sezonundan fragmanı geldi


pied piper'la son buluşma


HBO, başarılı komedilerinden Silicon Valley‘in veda sezonunun fragmanını yayınladı.

Son ve altıncı kez başkaları adına utanmada çıtayı yükseltmeyi hazırlandığımız sezonda, Pied Piper‘cılar için ifade verme zamanı. Geçtiğimiz yıllarda Facebook, Google ve Amazon gibi devlerin de karşı karşıya kaldığı ‘kullanıcı veri güvenliği’ sorunsalı ile cebelleşen Thomas Middleditch‘in canlandırdığı Richard Hendricks‘i Washington’da bir komite karşısında gördüğümüz fragmanı izliyoruz. Geçtiğimiz sene gerçekleşen duruşmalarda ifade verirken ‘insan taklidi yapmaya çalışan uzaylı’ tadındaki hareketleriyle internet ortamlarında bolca meme’lenen Mark Zuckerberg flashback’leri de cabası.

Dizinin yaratıcıları Mike Judge ve Alec Berg, yapımın kariyerlerinde büyük bir yere sahip olduğunu söylerken Pied Piper’ın yolculuğunun sona yaklaştığına ve altıncı sezonun ideal bir bitiş noktası olduğuna inandıklarını ekledi.

27 Ekim’de HBO’da yayınlanacak sezonda Kumail NanjianiMartin StarrZach WoodsAmanda CrewJimmy O. Yang ve Matt Ross gibi isimler son kez geri dönerken, sevilen karakter Erlich Bachman‘ı canlandıran ve geçen sene diziden ayrılan T.J. Miller‘ın dönüşüne dair bir işaret yok.