the national’dan konser filmi ve live EP

the national’dan konser filmi ve live EP


üzülmeye hazır mıyız?


Müzik dünyasının hüzünbaz gruplarından The National, bu yıl içerisinde yayınladığı I Am Easy to Find ve albüm için çektikleri 20 küsür dakikalık kısa film ile bizleri üzmeye kaldığı yerden devam etmişti.

Albümün ardından uzun bir konser turuna çıkan grup New York’ta verdiği konser kaydını bir filme dönüştüreceğini ve bir de live EP yayınlayacağını açıkladı. I Am Easy to Find, Live from New York’s Beacon Theatre ismiyle Amazon Music’ten bu hafta içerisinde yayınlanacak konser filmi için grubun solisti Matt Berninger, “Hem albümün kayıt sürecinde hem de bu şarkıları konserlerde canlı çalmak bizim için epey duygusal bir süreç oldu” açıklamasını yaptı. Yönetmenliğini canlı performans serisi videolarıyla bayıla bayıla izlediğimiz La Blogoteque’in yaptığı filmin fragmanı hemen aşağıda.

Grup tarafından gelmesini beklediğimiz bir diğer materyal olan Live EP ise  I Am Easy to Find ve 2017 çıkışlı Sleep Well Beast’ten; Rylan, You Had Your Soul with You, I Am Easy to Find, Where Is Her Head, The System Only Dreams in Total Darkness şarkıları yer alacak.

Konser filmi ve live EP, 23 Ağustos’ta Amazon Music üzerinden izlemeye ve dinlemeye açılacak.