trent reznor ve atticus ross, pixar’ın yeni filminin müziklerini yapacak

trent reznor ve atticus ross, pixar’ın yeni filminin müziklerini yapacak


trent reznor, atticus ross ve caz...


Son yıllarda ellerini daha çok taşın altına koyarak daha çok film soundtrack’ine imza atan Trent Reznor ve Atticus Ross, Pixar’ın caz temalı yeni filmi Soul’un müziklerini yapacak.

Son olarak Netflix’in bol gerilimli filmi Bird Box için bir araya gelen ikili, bu sefer çok daha eğlenceli bir filmle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. New York’un caz kulüpleri arasında ufak bir gezintiye çıkacağımız, yönetmen koltuğunda Up ve Inside Out gibi iki Pixar harikasının yaratıcısı Pete Docter’in yer aldığı filmin müzik öğretmeni Joe Gardner’ı olan baş karakterini ise Jamie Foxx seslendirecek. Tina Fey, Daveed Diggs, Questlove ve Phylicia Rashad gibi isimlerin de seslendirme kadrosunda yer aldığı filmin vizyon tarihi ise 19 Haziran 2020.

İkilinin daha önce parçası olduğu filmleri ve ürettikleri işleri düşününce caz temalı bir animasyon film için nasıl bir ürün ortaya çıkaracakları gerçekten merak uyandırıcı. Filmin atmosferine uygun caz parçaları besteleme görevinin The Late Show with Stephen Colbert orkestrasından Jon Batiste’e verildiğini de hesaba katarsak Reznor ve Ross, film için yine en iyi bildikleri işi yapacak gibi gözüküyor.