yeni star wars üçlemesinin son filmi the rise of skywalker’dan fragman ve poster bir arada

yeni star wars üçlemesinin son filmi the rise of skywalker’dan fragman ve poster bir arada


j.j. abrams bıraktığı yerden devam ediyor


Maalesef çok heyecanlanamasak da gelişmeleri merakla takip ettiğimiz Star Wars evreninin son filmi Star Wars: The Rise of Skywalker’dan yeni fragman ve filmin posteri paylaşıldı.

Rian Johnson’ın hayal kırıklığı yaratan The Last Jedi’ından sonra seriye geri dönüp yönetmen koltuğunu geri alan J.J. Abrams’ın Daisy Ridley, John Boyega, Kylo Ren, Adam Driver, Oscar IsaacLupita Nyong’oDomhnall GleesonBillie LourdKelly Marie TranJoonas Suotamo ve Anthony Daniels’lı aynı kadroyla devam ettiği film, bir devrin de kapanışı olacak gibi gözüküyor.

Daha önce Luke Skywalker’ın ghost mode’da bu filmde yer alacağını ama kendisinin Game of Thrones yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss’ın üstleneceği yeni filmlerde yer alamayacağını açıklayan Daisy Ridley aka Rey’in hikayesini ayrıntılarıyla öğreneceğimiz film 20 Aralık’ta vizyona girecek.

Filmden paylaşılan fragman epey nostaljik bir hava taşıyor. 2016’da hayatını kaybeden Carrie Fisher’ın canlandırdığı Prenses Leia karakterini merkezine alacağını öğrendiğimiz filmin fragmanı da aynı temada ilerliyor. Luke Skywalker, Rey, Prenses Leia ve Kylo Ren dörtlüsü arasında geçeceğini düşündüğümüz yeni üçlemenin son halkasından yeni fragman hemen burada.