50 cent, yeni eminem albümünü ağzından kaçırdı

50 cent, yeni eminem albümünü ağzından kaçırdı


teşekkürler 50 cent


Geçtiğimiz yıl yayınladığı onuncu stüdyo albümü Kamikaze ile yüzümüzü ekşittiren Eminem, bu albümü telafi etmek için yeni bir kayıt sürecine girmiş, en azından 50 Cent öyle diyor.

Katıldığı bir radyo programında “Eminem ile bir daha çalışmaya sıcak bakar mısın?” tarzı bir soruya “Zaten çalışıyoruz” diyerek ortalığı karıştırmayı başaran Curtis Jackson aka 50 Cent,  son olarak 2009 yılında 50 Cent’in başrolünde yer aldığı Before I Self Destruct filminin soundtrack’inde White Rabbit ile bir araya gelmişti. Açıklamalarına devam eden Jackson, Eminem’in kendisine kaydettiği yeni şarkıları yolladığını ve bunları dinlerken epey gaza geldiğini de paylaşarak, sürpriz albümün belki de beklediğimizden yakın bir zamanda geleceğini duyurmuş oldu.

Aradan geçen on yıldan sonra yolları tekrar kesişen iki isim, önümüzdeki günlerde Eminem’in müstakbel albümünde yer alacak bir proje üstünde çalışmaya başladı. “Onun ne kadar büyük bir isim olduğunu unutuyorlar. O hala tüm zamanların en çok satan rapçisi.” diyerek arkadaşını kollayan 50 Cent ise bu yılın başında Snoop Dogg ile birlikte Hip-Hop Showdown – 50 Cent v Snoop Dogg isimli bir albüm yayınlamıştı.

Kamikaze’den daha iyisini yapabileceğini bildiğimiz Eminem, umarız ona buna diss atmayı bırakır da eski günlerine biraz olsa yaklaşan bir albüm yapar. Röportajın tamamını aşağıdan dinleyebilirsiniz