90’ların nickelodeon klasiği are you afraid of the dark?’ın yeniden çevriminden fragman

90’ların nickelodeon klasiği are you afraid of the dark?’ın yeniden çevriminden fragman


midnight society geri dönüyor


1990-1996 arasında yayınlanan, 1999’da geri dönüp bir sene sonra yine veda eden Are You Afraid of The Dark?’ın 2019 versiyonundan ilk fragman paylaşıldı.

Kendilerine Midnight Society ismini veren bir grup gencin kamp ateşi etrafında oturup birbirlerine hayalet hikayeleri anlatması üzerine kurulan ve hikayeleri dinlerken bizim de korkularına ortak olduğumuz Are You Afraid of The Dark?, 90’lı yıllarda fırtına gibi esen Nickelodeon’un en popüler programlarından biriydi.

Sam Ashe Arnold, Miya Cech, Tamara Smart, Jeremy Taylor, Lyliana Wray ve Rafael Casa gibi genç oyuncu kadrosuyla ve aynı temayla geri dönen dizinin ilk fragmanı, ekibe yeni katılan Rachel isimli karakterimizin anlattığı Carnival of Doom isimli hikayenin adım adım gerçeğe dönüşmesini anlatıyor.

Gary Dauberman ve BenDavid Grabinski’nin senaryosunu yazdığı, Dean Israelite’nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, 11 Ekim’de başlayacak. Ryan Gosling, Hayden Christensen ve Neve Campbell gibi günümüzün popüler oyuncuların zamanında misafir olduğu dizinin modern versiyonunda bakalım kimleri göreceğiz?