apple tv+ dizisi dickinson’dan yeni fragman yayınlandı

apple tv+ dizisi dickinson’dan yeni fragman yayınlandı


1 kasım’da apple tv+’ta başlıyor


Kadrosunda Hailee Steinfeld, Anna Baryshnikov, Adrian Enscoe, Ella Hunt ve Toby Huss gibi isimlerin yer aldığı Apple TV+ dizisi Dickinson’dan yeni bir fragman paylaşıldı.

Coen Kardeşler’in yönettiği 2010 yapımı True Grit’le genç yaşta Oscar’a aday olarak hayatımıza giren Hailee Steinfeld’in müzik ve sinema dünyasıyla olan flörtüne bir de televizyon eklendi. Steinfeld’ın başrolünde yer aldığı Dickinson, 1800’lü yıllarda edebiyat dünyasının en önemli isimlerinden şair Emily Dickinson‘ın hayat hikayesini anlatıyor.

The Affair, The Newsroom dizilerinin senaristlerinden Alena Smith‘in yaratıcısı olduğu dizi için tanıtım çalışmalarına biraz geç kalmış olsa da başlayan Apple, diziden yeni bir fragman yayınladı.

Dickinson ilk bakışta klasik, dramatik ögelerin fazla olduğu bir dönem dizisi gibi duruyor. Fakat yapım, bu tarz dram dizilerinden farklı bir çizgide ilerleyecek. Başarılı şairin sesini duyurmak için verdiği mücadeleyi ve hayat hikâyesini, işin içine mizah katarak yapacak dizi, bunu da o döneme pek de uymayan güncel dli ve müzikleriyle bize aktaracak. Bunun en güzel örneği olarak da Wiz Khalifa’nın minik bir rolde dizide karşımıza çıkacak olmasını verebiliriz.

Apple TV+’ın 1 Kasım’da yayın hayatına başlamasıyla izleyenlerle buluşacak dizinin fragmanı ⬇️