brad pitt’li ad astra için dev hynes’tan uzay seslerini kullanan fragman

brad pitt’li ad astra için dev hynes’tan uzay seslerini kullanan fragman


gerçek, hakiki, 0 uzay sesi


Aldığı eleştirilerle bizi harika bir filme doğru adım adım götüren ve Brad Pitt’in kariyerinin en iyi performansını sunduğu konuşulan Ad Astra’dan bir fragmanımsı paylaşıldı.

Dev Hynes aka Blood Orange’ın ellerinden çıkan bu fragman/kompozisyon, bizzat uzayda kaydedilmiş sesleri içeriyor. Aslında bir fragman olarak da değerlendirebileceğimiz neredeyse iki dakikalık video, filmden daha önce görmediğimiz ufak görüntüleri de barındırıyor. İlk fragmanıyla Interstellar havası aldığımız film, izleyenlerin yaptığı yorumlara göre Interstellar’dan çok Stanley Kubrick’in 2001: A Space Odyssey’ine daha yakın duruyor.

The Lost City of Z, We Own The Night, Two Lovers ve The Immigrant gibi filmlerin yönetmeni James Gray’in yönetmen koltuğunda oturduğu Ad Astra, babasının uzaylı arama görevi sırasında kaybolmasının 20. yılında onu bulmak ve tabii ki dünyayı kurtarmak için yola çıkan bir astronotun hikayesini anlatacak. Christopher Nolan’ın yanından ayırmadığı görüntü yönetmeni Hoyte van Hoytema’nın görüntü yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosu, Gray’le birlikte başarılı bilim kurgu yapımı Fringe’den hatırlayacağınız Ethan Gross imzası taşıyor.

Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Liv Tyler, Ruth Negga, Donald Sutherland gibi başarıları oyuncu kadrosuyla 20 Eylül’de vizyona girecek Ad Astra’nın