charlie hunnam, apple tv+ dizisi shantaram’ın başrolünde

charlie hunnam, apple tv+ dizisi shantaram’ın başrolünde


apple tv+ gümbür gümbür


1 Kasım’da yayın hayatına başlayacak Apple TV+’ın yeni dizisi Shantaram’ın başrolünü Sons of Anarchy, The Lost City of Z ve King Arthur: Legend of the Sword gibi projelerden tanıdığımız Charlie Hunnam üstlenecek.

Avustralyalı yazar Gregory David Roberts‘ın aynı isimli romanından uyarlanacak Shantaram, yazarın kendi hayatından esinlenerek kaleme aldığı bir roman. Eski bir banka soyguncusu olan Lin’in hikayesine ortak olacağımız dizi, Melbourne’deki yüksek güvenlikli Pentridge Cezaevi’nden kaçmayı başaran Lin’in, polise yakalanmamak için dünyanın farklı noktalarına yaptığı macera dolu yolculukları anlatacak.

Önce Almanya, ardından da Mumbai’nin kenar mahallerine giderek insanlara yardım etme amacıyla bir klinik açan Lin, Mumbai’den ayrıldıktan sonra Afganistan’a gidip Ruslara karşı savaşan özgürlük savaşçılarına katılıyor. Hikayenin nasıl uyarlanacağına gelirsek American Hustle ile Oscar’a aday olan Eric Warren Singer‘ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliği Macbeth ile adından söz ettiren Justin Kurzel’e emanet.

Apple, başrolünü de bulduğu dizinin çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Hunnam’ın yanı sıra dizide izleyeceğimiz diğer isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Richard Roxburgh’u cezaevinden kaçan mahkumları yakalama konusunda uzmanlaşmış bir dedektife hayat verirken izleyeceğimiz Shantaram’da Radhika Apte ise bütün bu süreci takip eden bir gazeteci olarak karşımıza çıkacak.

Çekimlerine önümüzdeki ay Avustralya’da başlanacak olan Shantaram’ın ne zaman yayın tarihiyle ilgili bir detay ise şimdilik paylaşılmadı.