ford ve ferrari savaşının zirvesini izleyeceğimiz ford v ferrari’den yeni fragman

ford ve ferrari savaşının zirvesini izleyeceğimiz ford v ferrari’den yeni fragman


gerçek hikayede uyarlama


Ford ve Ferrari’nin 1966 Le Mans Dünya Şampiyonası’ndaki rekabetini konu alan ve başrollerinde Christian Bale ve Matt Damon’ın yer aldığı Ford v Ferrari filminden yeni bir fragman paylaşıldı.

Kadrosunda Outlander’ın üç Altın Küre adayı başrolü Caitriona Balfe, A Quiet Place’in genç yıldızı Noah Jupe, Netflix’in Punisher’ı Jon Bernthal, Boardwalk Empire ve House of Cards gibi dizilerle tanınan Emmy adayı Paul Sparks, Jack McMullen, Tracy Letts ve Josh Lucas gibi isimlerin yer aldığı film; gerçek bir hikayeden uyarlama.

Henry Ford II ve Lee Iacocca ikilisinin bir grup ABD’li mühendis ve tasarımcıdan Ferrari’yi yenebilecek bir otomobil yapmalarını istemesinden sonra yaşananları anlatan film; otomotiv vizyoneri Carroll Shelby (Matt Damon) ve İngiliz pilot Ken Miles’ın (Christian Bale) başını çektiği ekibin tek görevi, Ferrari’yi 1966 Le Mans Dünya Şampiyonası’nda alt etmek çabasını anlatacak

Yeterli dozda ABD propagandası ve tarihsel gerçeğe bağlı kaldıkları taktirde, ödül sezonunda isminden söz ettirme potansiyeli olan Ford v. Ferrari, 15 Kasım’da vizyonda.