hbo’nun los angeles lakers dizisinde oyuncu değişikliği

hbo’nun los angeles lakers dizisinde oyuncu değişikliği


michael shannon out, john c. reilly in


HBO’nun NBA tarihinin en başarılı takımları arasında kabul edilen ve oyuncusundan yönetimine üzerine saatlerce konuşulabilecek bir yapıyla 80’li yılların en dominant takımlarından olan Los Angeles Lakers’ın hikayesini anlatacak bir dizi hazırlığında olduğunu geçen hafta duyurmuştuk.

Jeff Pearlman’ın Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s kitabından televizyona uyarlanacak ve ilk bölümünü The Big Short ile 2016’da En İyi Uyarlama Senaryo Akademi Ödülü kazanan Adam McKay üstleneceği dizinin kadrosunda yer alacak ilk isimler bile belli olmuştu. Hem oyuncu hem de yönetici olarak NBA tarihinin önemli parçalarından biri olan Jerry Buss’ı Michael Shannon, NBA’in logosunda yer alan bir başka L.A. Lakers efsanesi Jerry West’i ise Jason Clarke’ın canlandıracağı açıklanmıştı. Paylaşılan son haberlere göre bu isimlerden Michael Shannon’ın yerine John C. Reilly, dizinin kadrosuna dahil oldu.

NBA dendiği zaman akla gelen ilk üç takımdan biri olan Los Angeles Lakers’ın şampiyonlukları art arda kazandığı yılların hikayesini hem oyuncuların hem de yöneticilerin gözünden anlatacak takımla aynı ismi taşıyacak dizide; Karem Abdul-Jabbar, Magic Johnson, James Worthy, Michael Cooper ve Jamaal Wilkies’li kadrosuyla 80’li yılları domine eden kadroyu televizyon dünyasında kimlerin canlandıracağını için bahisler şimdiden açılmış durumda.