izlerken çıt çıkarmaya korkacağımız quiet place 2’nin çekimleri bitti

izlerken çıt çıkarmaya korkacağımız quiet place 2’nin çekimleri bitti


şşş, john krasinski’den haber var


A Quiet Place’in devam filminin detaylarına dair epeydir sessiz kalan yönetmen John Krasinski, filmin çekimlerinin bittiğini romantik mi gergin mi anlayamadığımız bir fotoğrafla duyurdu.

Devam filmini yönetmek için tekrar kolları sıvayan Krasinski, Çarşamba günü -eşi ve filmin başrolü- Emily Blunt ile el ele yürüdükleri bir fotoğrafı Twitter hesabında paylaştı. Fotoğrafta filmi izleyenlere yabancı gelmeyecek malum köprüde yürüyen ikilinin ayak seslerini engellemek için bir kum birikintisini takip ettikleri görülüyor.

Emily Blunt’ın, ilk filmde çocuklarını oynayan Millicent Simmonds ve Noah Jupe ile birlikte devam filmi için geri döneceğini öğrenmiştik. Film, muhtemelen keskin duyma güçlerini kullanarak avlanan zalım canavarlarla dolup taşan bir dünyada Abbott’ların hayatta kalma mücadelelerini anlatmaya devam edecek.

Kadroda iki de yeni isim var. Peaky Blinders’ın karizması Cillian Murphy esrarengiz tavrıyla aileye yaklaşan bir karaktere hayat verirken Programı yüzünden devam filminde rol alamayacak olan Brian Tyree Henry’nin karakteri ise Blood Diamond, Gladiator ve Guardians of the Galaxy gibi yapımlardan hatırladığımız Djimon Hounsou’ya emanet.

Krasinski’nin de hatırlattığı gibi, A Quiet Place’in henüz ismini bilmediğimiz devam filmi 20 Mart 2020’de vizyona girecek.