james cameron’ın kesin dönüş yaptığı terminator: dark fate’ten yeni fragman

james cameron’ın kesin dönüş yaptığı terminator: dark fate’ten yeni fragman


1 kasım'da vizyonda


Mayıs ayının sonunda ilk uzun fragmanını izlediğimiz ve beklediğimizden daha eli yüzü düzgün gözüken Terminator: Dark Fate’ten bir uzun soluklu fragman daha paylaşıldı.

Terminator serisinin yaratıcısı James Cameron‘ın yapımcı koltuğunda kült seriye kesin dönüş yaptığı Terminator: Dark Fate’in yönetmen koltuğunda ise 2016 tarihli büyük beğeni kazanan ilk Deadpool filminin yönetmeni Tim Miller yer alıyor.

Seride daha önce izlediğimiz Rise of the Machines, Terminator Salvation ve Terminator Genisys filmlerini pas geçip, direkt olarak Terminator 2: Judgement Day’in bıraktığı yerden devam edecek Terminator: Dark Fate’ten paylaşılan yeni fragman, film için heyecanımızı arttırmaya devam ediyor.

Daha önce paylaşılan fragmanda orijinal Sarah Connor, yani Linda Hamilton‘ın yanında son olarak Blade Runner 2049, Black Mirror’ın San Junipero bölümü ve değeri pek anlaşılmayan dizi Halt and Catch Fire’da izlediğimiz Mackenzie Davis’i görüp beğenmiştik. Klasik bir seçilmiş olanı kurtarma hikayesinin peşinden gideceğimiz Dark Fate’de eski dostumuz Arnold Schwarzenegger de yer alacak.

Dark Fate, 1 Kasım’da vizyona girecek, buyrun fragmana.