jason bateman ve ryan reynolds tekrar bir araya geliyor

jason bateman ve ryan reynolds tekrar bir araya geliyor


yok öyle arrested development şeyler


71. Emmy Ödülleri’ne En İyi Drama Dizisi Yönetmeni dalında kazandığı ödülden çok yaşadığı sevinçle geceye damga vuran Jason Bateman’ın boş durmaya niyeti yok.

Sinema sektörünün büyük firmalarından Disney’in Jonathan Lynn yapımı Clue’yu yeniden çekeceği ve başrol oyuncusu olarak Ryan Reynolds ile anlaştığını öğrenmiştik. Son gelen haberlere göre Bateman, Disney ile hayata geçecek bu yeni yapıma yönetmen ve başrol olarak dahil olmak için don düzlükte.

Clue filmi ilk duyurulduğunda Deadpool’un senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick’in bu filmin senaryosunu yazacağı söylenmişti, fakat planlar o açıklamadan sonra birazcık değişti. Eğer Bateman, filme dahil olursa geçen ocak ayında Disney ile üç yıllık bir anlaşma imzalayan Ryan Reynolds ile filmin senaryosu üzerinde birlikte çalışacak.

Clue, Bateman ve Reynold’un 2011’deki başarısız The Change-Up filminden sonra beyaz perdedeki ikinci ortak yapımı olacak. Yakın zamanda Reynolds, Deadpool ile Fox’un tüm zamanlardaki en karlı yapımının altına imza atarken Bateman da geçtiğimiz haftaki Emmy Ödülleri’nde Ozark dizisiyle En İyi Drama Dizisi Yönetmeni ödülünü kazanmıştı.

Hasbro masa oyunlarından yola çıkarak hazırlanan ilk filmi, John Landis ile birlikte yazan Jonathan Lynn yönetmişti. Ev sahibinin ölümünün ardından 6 olağan şüpheli misafirin katili bulma serüvenini anlatan film, üç farklı sonla izleyiciyle buluşmuştu.