jason momoa’lı apple tv+ dizisi see’den yeni fragman

jason momoa’lı apple tv+ dizisi see’den yeni fragman


fantastik dizi sevenler buraya


Peaky Blinders‘ın yaratıcısı Steven Knight’ın projenin arkasında yer alması ve yönetmen koltuğunda Hunger Games ve Red Sparrow‘da görev yapan Francis Lawrence’ın oturmasıyla ufak çaplı bir heyecan dalgası yaratan Apple TV+’ın müstakbel dizisi See’den yeni bir fragman paylaşıldı.

Fantastik yapımlara ilgisi olanların havada kapacağı 10 bölümlük yapım, günümüzden ileride bir tarihte, herkesin görme yetisini kaybettiği bir dünyada geçecek ve insanların normal yaşantılarını görme yetilerinden yoksun bir şekilde devam ettirmeleri için avcılık, inşaat ve hayatta kalma becerilerini farklı şekillerde yapmaya başlamalarını anlatacak. Senaryonun kırıldığı ve aksiyonun başladığı nokta ise bu sırada dünyaya gelen ve görme yetileri sağlam olan ikiz bebeklerin ortaya çıkmasıyla yaşanacak. Yapımda Momoa’ya Christian Camargo, Nesta Cooper, Yadira Guevara-Prip ve Hera Hilmar eşlik edecek.

Jason Momoa’nın korkusuz bir savaşçı (sürpriz bir rol, şaşırtıcı!) olacağı dizinin ne zaman ekranlara geleceği konusunda bir detay paylaşılmadı. Ama AppleTV+’ın 1 Kasım’da yayın hayatına başlayacağını düşünürsek See’nin de çok geçmeden izleyiciyle buluşacağını varsayabiliriz.