joaquin phoenix, joker sonrası mike mills’in yeni filminde başrolde yer alacak

joaquin phoenix, joker sonrası mike mills’in yeni filminde başrolde yer alacak


duygular şelale bir film geliyor


Son yıllarda Moonlight, Good Time, Hereditary ve Midsommar gibi yapımlarla dikkat çeken bağımsız film yapım/dağıtım şirketi A24‘ün yolu, Mike Mills ile kesişmek üzere.

Beginners ve 20th Century Women filmleriyle tanıyıp sevdiğimiz, The National’ın son albümü için çektiği 20 küsür dakikalık siyah beyaz kısa filmle yüreklerimizi dağlayan Mike Mills, konusu henüz gizli tutulan yeni projesi için A24 ile anlaşmak üzere. Herkesin kesin gözüyle baktığı bu ortaklığa kesin gözüyle bakılmasının en büyük sebebi ise filmin başrolünde Joaquin Phoenix’in yer alacak olması.

Gladiator, Walk the Line ve The Master filmleriyle Oscar’a aday gösterilen ve hayat verdiği karakterle geniş bir karakter yelpazesine sahip olan Phoenix, uzun bir süredir 76. Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan kazanan Joker filmi ve bu filmdeki performansıyla gündemimizden düşmüyor. Şimdiden Oscar’ın favorisi olarak gösterilmeye başlanan Phoenix’i çekimleri sonbaharda başlayacak yeni projesinde daha romantik filmleriyle ön plana çıkan Mills’in projesinde nasıl bir rolde izleyeceğiz merak ediyoruz. Spike Jonze’un Her filminde canlandırdığı Theodore Twombly’ye yakın bir karakter beklediğimiz Phoenix, artık “Ne oynasa izleriz” dediğimiz isimler arasına kendisini yazdırdı.