jon favreau, the mandalorian’ın yönetmen koltuğunu istiyor

jon favreau, the mandalorian’ın yönetmen koltuğunu istiyor


hakkındır, iste tabi


Disney+’ın en iddialı dizilerinden The Mandalorian’ın ilk sezonu, Disney+’ın 12 Kasım’da yayın hayatına başlamasıyla birlikte izleyiciyle buluşacak. İkinci sezon için kesin bir şeyler paylaşılmasa da dizinin arkasındaki isim Jon Favreau şimdiden yeni sezon hazırlıklara başlamış durumda.

Dizinin yaratıcısı ve aynı zamanda showrunner koltuğunda oturan Jon Favreau, The Mandalorian’ın 2. sezonunda yönetmen koltuğuna bizzat kendisinin talip olduğunu açıkladı. Dizinin ilk sezonunda o sıralar devam eden The Lion King çekim süreci sebebiyle yönetmen koltuğundan uzak kalan ve bu fırsatı kaçıran Favreau, eğer dizi bir sonraki sezonu için onay alırsa cebinde bir sürü yeni fikir olduğunu da paylaştı.

Filmlerdeki boşluğu tamamlayacak ve The First Order adı verilen ‘İlk Düzen’in ortaya çıkışını anlatıp Return of the Jedi ile The Force Awakens arasındaki 30 yıllık dönemde neler yaşandığı anlatacak dizide Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog ve Nick Nolte gibi isimleri izleyeceğiz.

12 Kasım tarihinde izleyicileriyle buluşacak The Mandalorian’ın yayınlanan tek fragmanı hemen burada.