jonah hill, yeni batman filminde kötü adam olmaya çok yakın

jonah hill, yeni batman filminde kötü adam olmaya çok yakın


olmasa mı acaba?


“Haaayııııır!” diyerek başlıyoruz habere. Çünkü böyle bir şeyin gerçekleşmesine pek sıcak bakmıyoruz. Sinema dünyası kulislerinde konuşulan dedikodulara göre Jonah Hill’in, Robert Pattinson’ın Batman kostümünü giyeceği yeni filmdin kötü adamı olamaya en yakın isim.

Matt Reeves’in yönetmen koltuğunda oturduğu Batman filmi, Robert Pattinson’ı başrolüne yerleştirerek epey konuşulmuştu. Filmin kötü adamı da aynı Pattinson kadar konuşulacak gibi gözüküyor. Son yıllarda tarzı, oyunculuğu ve balıklama daldığı yönetmenlik denemeleriyle kariyerinde başka bir noktaya ve başka bir kişi olma yolunda ilerleyen Jonah Hill, süper kahraman dünyasına adım adım yaklaşıyor.

Filmde hangi kötü kahramanı göreceğimiz şu anda meçhul. Öne çıkan iki aday ise Penguin ve The Riddler. Sinema dünyasının önemli kaynakları The Hollywood Reporter ve Deadline’ın ayrı ayrı iddialarına göre Reeves’in filmin kötü adamı için ilk tercihi Jonah Hill olacak.

Danny DeVito’nun 1992’de Batman Returns filminde canlandırdığı Penguin ve Jim Carrey’nin 1995 yılında vizyona giren Batman Forever’da hayat verdiği The Riddler için şu anda en öne çıkan isim olan Hill, hala bir ihtimal. Ama filmde yer alacağı kesinleşen isimler de var. Son olarak Westworld’de Bernard Lowe karakterine hayat veren Jeffrey Wright’ı ismi belirsiz yeni batman filminde Komser Gordon olarak göreceğiz.

 

Bizler Jonah Hill’i bu iki rolde de pek hayal edemedik ama zaten henüz kesinleşmiş bir şey de yok. Belki de biz haksız çıkarız, şimdilik hiçbirini bilmiyoruz. Prodüksiyon aşaması 2020’nin başında hayata geçecek film, 25 Haziran 2021’de vizyonda olacak.