kanye west ve kid cudi ile kids see ghosts vol.2 geliyor

kanye west ve kid cudi ile kids see ghosts vol.2 geliyor


yollaa!


Geçtiğimiz sene bir tanesi kendi albümü, bir tanesi ortak albüm ve bir tanesi de prodüktör koltuğunda oturduğu albüm olmak üzere üç farklı projenin içinde gördüğümüz Kanye West, Kid Cudi ile birikte kaydettikleri KIDS SEE GHOSTS albümlerinin devamını getirmekte kararlı gözüküyor.

Geçtiğimiz yıl yayınlanan albümlere baktığımızda, belki Pusha T’ye destek çıktığı DAYTONA kadar başarılı olmasa da yıl sonu listelerine adını yazdırmaya başaran KIDS SEE GHOSTS’ta ikinci raunda geçmek üzereyiz.

Bizzat Kid Cudi’den öğrendiğimiz habere göre, Kanye West’e ulaşarak bu albümün devamını getirmek istediğini söyleyen Cudi, bu duruma şaşırdığını da itiraf etti. “Arada bu konuyu konuşuyorduk ama ciddi olduğunu hiç düşünmemiştim. Sonra bir anda yepyeni fikirlerle geldi ve bunu devam ettirmemiz gerektiğini söyledi.” diyerek durumu özetleyen Kid Cudi, bu planın hayata geçme tarihiyle ilgili bir açıklama yapmadı.

Bir şeyler üretmeden duramayan yaratıcılık hiperaktifi Kanye West’i düşününce, yeni bir KIDS SEE GHOSTS albümü için çok beklemeyeceğimizi düşünüyoruz.