keanu reeves, the matrix’teki deri ceketini hala saklıyormuş

keanu reeves, the matrix’teki deri ceketini hala saklıyormuş


ve daha neler neler


Bizler ilk filmin 20. yılını kutlamaya hazırlanırken Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un başrolünde olduğu bir devam filmiyle geri döneceğini öğrendiğimi The Matrix herkesin kalbinin bir anlığına teklemesine sebep olmuştu.

Bir süredir sosyal medyanın gündemini epey meşgul eden Keanu Reeves, The Matrix öncesi canlandırdığı karakterlerle başarılı bir performans sergilese de Neo ile herkesin tanıyıp bildiği bir isme dönüşmüştü. Hayat hikayesi, metroda insanlara yer vermesi ve “sad keanu” meme’leriyle  popüler kültür ikonuna dönüşen Reeves, yer aldığı filmlerden sakladığı eşyalar hakkında küçük bir açıklama yaptı.

Reddit’in Ask Me Anything isimli köşesine konuk olup hayranlarından gelen soruları cevaplayan Reeves’in “Rol aldığınız filmlerden eşya veya benzeri şeyler saklıyor musun? Matrix’teki deri ceketi ve güneş gözlükleri ya da Point Break’in sörf tahtası gibi? sorusuna verdiği cevap bizleri mutu etti. “Evet birkaç şey sakladığımı söyleyebilirim. Sörf tahtasına sahip değilim ama sanırım ilk Matrix’ten bir palto aldım.” diyerek cevabına başlayan Reeves, “Hamlet filmindeki kılıcım var. The Replacements’ta giydiğim forma, Constantine’de kullandığım saat ve çakmak, Bill & Ted’in çekimlerinde giydiğim şortlar ve çok fazla çalışma senaryosu hala evimde duruyor. My Own Private Idaho’da giydiğim cekette bendeydi ama onu çok sevdiğim bir arkadaşıma hediye ettim diyerek ne bol gönüllülüğünü bir kez daha kanıtladı.

Şu anda geliştirme aşamasında olan ve 2020 içerisinde çekimlerinin başlayacağı söylenen yeni Matrix filminin yönetmen koltuğunda Lana Wachowski’yi göreceğiz. Lana Wachowski’nin aynı zamanda Aleksander Hemon ve David Mitchel ile senaryosunu da yazacağı filmden gelecek her haberi heyecanla bekliyoruz.