lupita nyong’o’nun ukulele ile zombi avladığı little monsters’tan yeni fragman

lupita nyong’o’nun ukulele ile zombi avladığı little monsters’tan yeni fragman


komikli zombi filmi sevenleri böyle alalım


Hollywood’un genç yaşında Oscar kazanan isimleri arasında yer alan Lupita Nyong’o’nun başrolünde yer aldığı Little Monsters’tan yeni bir fragman paylaşıldı.

Shaun of the Dead ve Zombieland sevenlerin zevkine hitap edebilecek bir hikaye ve görselliğe sahip olan Little Monsters, bir okul gezisindeyken zombi istilası karşısında öğrencilerini korkutucu gerçeklerden ve zombilerin ta kendisinden korumak zorunda kalan bir anaokulu öğretmeninin hikayesini anlatıyor.

Sundance Film Festivali’nde büyük beğeni toplayan yapımın yönetmen koltuğunda Abe Forsythe yer alıyor. “18 yaşından küçüklere uygun olmayan bir Pixar filmi” ifadesiyle tanımlanan film, Rotten Tomatoes’da başlangıç yaptığı 93 puanla da dikkat çekiyor. ABD’de 15 Kasım’da vizyona girecek ama ülkemiz için belirlenmiş bir vizyon tarihi bulunmayan filmde Josh Gad, Stephen Peacocke, Kat Stewart ve Alexander England gibi isimler yer alıyor. Lupita Nyong’o’nun büyük çaplı dramatik rollerin dışında da parladığını kanıtlayan fragman için buyurun.