m. night shyamalan ve universal pictures flörtü iki film daha devam edecek

m. night shyamalan ve universal pictures flörtü iki film daha devam edecek


avatar gibi olmasın da


Son olarak bu yılın başında vizyona giren Glass ile Unbreakable ve Split’in ardından üçlemeyi tamamlayan M. Night Shyamalan, bitcoin fiyatı gibi bir aşağı bir yukarı devam eden kariyerinde tekrar yükselişe geçmek için Universal Pictures ile anlaştı.

The Sixth Sense, Unbreakable ve Signs gibi üç başarılı filmlerle giriş yaptığı Hollywood’da Lady in the Water ve The Happening ile ‘meh’ dedirten, The Last Airbender ile de kariyeri dibe vuran Shyamalan; son yıllarda eski günlerine dönmek için epey sıkı çalışıyor. Henüz ismi dışında bir bilgi sahibi olmadığımız, Tony Basgallop’un yaratıcısı olduğu ve hazırlık aşaması devam eden Servant isimli dizinin yönetmen koltuğunda oturmaya hazırlanan Shylaman, bir yandan da Bruce Willis ile tekrar bir araya geleceği Labour of Love isimli uzun metrajlı filmi için hazırlığa devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada yeni bir bilimkurgu filmi üzerine çalışmaya başladığını açıklayan Shyamalan, yazıp yöneteceği iki yeni film için Universal Pictures el sıkıştı. Şimdilik gerilim türünde olacakları dışında henüz hiçbir detay paylaşılmayan filmlerin vizyon tarihleri de açıklandı. Bu yapımlardan ilki 26 Şubat 2021’de, ikincisi ise 17 Şubat 2023’te vizyona girecek.

Bu yeni gelişmelerle ilgili minik bir açıklama yapan Universal Pictures Başkanı Peter Cramer: “M. Night Shyamalan tüm dünyada seyircileri ekrana kilitleyen orijinal hikayeler yaratmaya devam ediyor. Onun gibi yönetmenleri Hollywood’da çok görmüyoruz. Yetenekleri üst seviyede ve iki yeni filmi için Universal’ı tercih etmesinden dolayı çok mutluyuz.” açıklaması yaptı.