m.night shyamalan’ın apple tv+ dizisi servant, iki teaser ile ‘merhaba’ dedi

m.night shyamalan’ın apple tv+ dizisi servant, iki teaser ile ‘merhaba’ dedi


bir tutam gerilim bir tutam da korku


Apple, Netflix’e rakip olacak yeni uygulaması Apple TV+’ın içeriklerine ait tanıtım videoları yayınlamaya devam ediyor. Şimdiye kadar “The Morning Show,” “See,” “Dickinson,” ve “For All Mankind” için tanıtım videoları hazırlayan Apple, “bizde numaralar bitmez kardeş!” diyerek ünlü yönetmen M.Night Shyamalan’ın yeni dizisi “Servant”tan iki yeni teaser yayınlandı. Dizi, tam da M.Night Shyamalan’dan bekleyeceğimiz gibi ürpertici ve gizemli.

Servant, Philadelphia’lı bir çiftin başına korkunç bir kaza gelmesinden sonra yaşananları konu ediniyor. Evlilikleri giderek zarar görmeye başlayan Dorothy ve Sean Turner çifti, bilinmedik gizli güçlerin bulunduğu bir kapıyı aralayarak yeni doğan bebeklerine bakması için bir dadı tutarlar. Dadının hayatlarına girmesiyle işler tüylerimizi diken diken eden bir hal alacaktır.

Servant’ın başrollerinde İngiliz aktör Rupert Grint, Toby Kebbell ile Six Feet Under dizisinden tanıdığımız Lauren Ambrose yer alıyor. Dizinin senaryosu ise ‘24, ’“ Outcast ”,“ Resurrection ”ve“ Berlin Station” yapımlarından tanıdığımız Tony Basgallop imzası taşıyor.

Dizinin ne zaman yayınlanacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, Apple TV+ aboneleri 1 Kasım’da yayın hayatına başlayacak platform üzerinden diziyi izleyebilecekler.