millie bobby brown, netflix için yapımcı koltuğuna oturuyor

millie bobby brown, netflix için yapımcı koltuğuna oturuyor


a time lost


Stranger Things ile yıldızı parlayan ve Hollywood’un en popüler genç isimlerinden biri haline dönüşen Millie Bobby Brown, Netflix için yapımcı koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.

Son olarak Godzilla: King of the Monsters ile beyaz perdede gördüğümüz Millie Bobby Brown, bu yapımın ardından şu anda post prodüksiyon aşamasında olan ve serinin devamı diyebileceğimiz Godzilla vs. Kong’ta yer almıştı. Şu sıralarda da çekimleri devam eden ve Henry Cavill’le başrolleri paylaştığı Sherlock Holmes’ün kız kardeşi Enola Holmes’ün hikayesini anlatacak yapımda yer alan genç yıldız, yavaş yavaş kameranın arkasına da el atmaya başladı.

Kardeşi Paige Brown ile yapımcı koltuğunda oturacağı A Time Lost isimli bir dizi üstünde çalışmaya başlayan MBV, ilk yapımcılık tecrübesinde sürekli kavga halinde olan iki ailenin kızlarından birinin kanser hastalığına yakalanmasıyla yaşadığı zorlu süreci anlatacak. Proje hakkında “Yıllarca yazıp geliştirerek bir araya getirdiğimiz bu güzel hikaye için Netflix’in bize duyduğu güvenden ötürü minnettarız.” açıklamasını yapan MBV, daha ilk projesinde Netflix’i ikna ederek şimiden merakımızı cezbetmiş durumda.

Ağlak bir aile dramasından fazlasını umduğumuz A Time Lost, umarız hayal kırıklığı çıkmaz.