neil young & crazy horse sözünü tutu, yeni şarkı yayında

neil young & crazy horse sözünü tutu, yeni şarkı yayında


yeni albüm colorado çok yakında


7 yıl aradan sonra eski grubu Crazy Horse ile tekrar bir araya gelen ve bir albüm kaydeden Neil Young and Crazy Horse, müstakbel albümünden ilk teklisini yayınladı.

Hem solo olarak hem de Neil Young and Crazy Horse ismi altında rock müzik tarihinin önemli yapı taşlarından biri olan Neil Young, grubu Crazy Horse ile son albümü Psychedelic Pill’i 2012 yılında yayınlamıştı. O tarihten bu yana bol bol solo albüm kaydedip yayınlayan Young, ilk göz ağrısı Crazy Horse ile tekrar bir araya geldi ve bu birliğini 25 Ekim’de COLORADO isimli bir albümle taçlandıracak.

Albümden ilk teklinin de vakit kaybetmeden geleceğini açıklayan Young sözünü tuttu ve Milky Way isimli şarkıyı önden yolladı. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda Young’un duyurduğu 15 filmlik projesinden biri olan COLORADO’nun yapım aşamasını anlatacak belgeselin de henüz tarihi belirlenmese de yakın zamanda yayınlanacağı tekliyle birlikte açıklanan yeni bilgiler arasında..

Geçtiğimiz Mayıs ayında uzun bir süre sonra tekrar bir araya gelerek ilk konserini veren Neil Young ve Çılgın Atlar’ın albümünün şarkı listesi ve paylaşılan ilk tekli Milky Way hemen aşağıda.

01 Think of Me
02 She Showed Me Love
03 Olden Days
04 Help Me Lose My Mind
05 Green Is Blue
06 Shut It Down
07 Milky Way
08 Eternity
09 Rainbow of Colors
10 I Do