olivia colman’lı the crown’ın 3. sezonundan tanıtım fragmanı

olivia colman’lı the crown’ın 3. sezonundan tanıtım fragmanı


17 kasım‘da netflix’te


Olivia Colman’ın Claire Foy ile yer değişerek Kraliçe II. Elizabeth rolünü devraldığı, Altın Küre ve Emmy ödüllü Netflix yapımı The Crown’ın 3. sezonundan tanıtım fragmanı yayınlandı.

Kraliçe II. Elizabeth’in tahttaki yıllarına ve Britanya monarşisini ayakta tutmak için verdiği savaşa odaklanan ilk iki sezonuyla bol bol övgü ve ödül kazanan The Crown, 2017’de Golden Globe’da En İyi Drama Dizisi ve En İyi Kadın Oyuncu gibi önemli ödülleri kazanmıştı. 3. sezonuyla oyuncu kadrosunda önemli değişikliklere giden dizi, geçtiğimiz yıl The Favourite ile Oscar kazanan Olivia Colman‘ı Claire Foy’un yerine Kraliçe II. Elizabeth’in daha yaşlı versiyonu olarak transfer etmişti. Bunun yanında Prens Philip olarak Tobias Menzies, Antony Armstrong-Jones rolünde Ben Daniels, Prenses Margaret rolünde Helena Bonham Carter ve Prens Charles rolünde Josh O’Connor gibi isimleri dizinin oyuncu kadrosuna dahil etmişti.

Zaman dilimi olarak bizi 1963 yılına götürecek 3. sezon, The Beatles’ın yükselişi ve İngiltere futbol takımının 1966 yılında Dünya Kupası’nı kazanması gibi önemli olayları da konu edinecek. İlk iki sezonda olduğu gibi 10 bölümden oluşacak dizide Camilla Parker Bowles gibi önemli tarihi figürler de yeni sezonda yer alacak.

“Değişikliğe ayak uydurmak gerek.” sloganıyla ekranlara gelecek dizinin 3. sezonu 17 Kasım‘da Netflix’te yayınlanacak.