olivier assayas’ın all-star kadarolu filminden iki kısa sahne yayınlandı

olivier assayas’ın all-star kadarolu filminden iki kısa sahne yayınlandı


gerçek hikayeden beyaz perdeye


2016’da Personal Shopper ile Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye kazanan Fransız sinemasının önemli isimlerinden Olivier Assayas’ın son filmi Wasp Network’ten iki kısa sahne paylaşıldı.

Bu sene Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan için yarışacak Wasp Network, 90’lı yıllarda ABD’de casusluk nedeniyle tutuklanan beş Kübalı’nın gerçek hikayesini anlatacak. Bu hikayeyi Penélope Cruz, Édgar Ramírez, Wagner Moura, Gael García Bernal ve Ana de Armas gibi zengin bir kadroyla anlatacak filmin senaryosu Fernando Morais‘in 2011 yılında yayımlanan The Last Soldiers of the Cold War: The Story of the Cuban Five isimli romanından bizzat Assayas tarafından beyaz perdeye aktarıldı.

Filmden paylaşılan iki sahneyle de gergin bir atmosfer ve zaman zaman bizi aksiyon içerisine çekebilecek gibi gözüken film, Fransa’da 22 Ocak 2020’de gösterime girecek. Daha sonra adım adım dünyanın kalanında da izleyiciyle buluşacak Wasp Network’ten paylaşılan iki kısa sahne hemen aşağıda.

Playlist Exclusive Clip from 'Wasp Network'

Playlist Exclusive: Here's a clip from Olivier Assayas' new Venice film "Wasp Network."

Gepostet von The Playlist am Samstag, 31. August 2019

Wasp Network Film Clip #1

Here's a brand-new look at Olivier Assayas' Cuban espionage thriller "Wasp Network," debuting at this year's Venice Film Festival.

Gepostet von The Playlist am Sonntag, 1. September 2019