orijinal jurassic park oyuncuları, jurassic world 3’ün kadrosuna dahil oldu

orijinal jurassic park oyuncuları, jurassic world 3’ün kadrosuna dahil oldu


laura dern, jeff goldblum ve sam neill...


Arclight Hollywood’daki özel bir Jurassic World gösterimden sonra filmin yönetmeni Colin Trevorrow, bir soru cevap etkinliğinde yeni filmin oyuncu kadrosuyla ilgili güzel haberler verdi.

1993 yapımı ilk Jurassic Park filminde birlikte rol alan üçlü Laura Dern, Jeff Goldblum ve Sam Neill, eski günleri yâd etmek için Jurassic World 3’te tekrar bir araya geliyor.

Son olarak Big Little Lies’ın ikinci sezonunda yer alan bu da yetmezmiş gibi David Lynch harikası Twin Peaks’ın üçüncü sezonunda Diane Evans karakterine hayat veren Laura Dern, orijinal kadrodan yeni filmde yer alacağı açıklanan ilk isim oldu. Dern ile birlikte ilk filmde Dr. Alan Grant rolünde izlediğimiz Sam Neill ve şu sıralar müzik dünyasına dadanan Jeff Goldblum da yeni Jurassic Park filminde karşımıza çıkacak isimler oldu.

Üçlüye yeni serinin ilk iki filminde de rol alan, dinozor terbiyecisi Owen Grady rolüyle Chris Pratt ve ve dinozor hakları aktivisti Claire Dearing rolüyle Bryce Dallas Howard da eşlik edecek. İlk Jurassic filminden sonra seriden elini ayağını çeken Steven Spielberg ise orijinal kadronun da geri dönmesiyle birlikte Jurassic World 3’ün yapımcı koltuğunda yer alacak.. Filmin şimdilik açıklanan vizyon tarihi ise 21 Haziran 2021.