phoebe waller-bridge, fleabag’in ardından amazon ile tekrar anlaştı

phoebe waller-bridge, fleabag’in ardından amazon ile tekrar anlaştı


20 milyon dolares


Fleabag ile gönlümüze taht kuran, Phoebe Waller-Bridge Emmy Ödülleri’nde yaptığı ödül şovundan sonra Amazon’un yanından ayrılmaya pek niyeti yok gibi.

Fleabag’in dışında BBC America için yine iki yıldır Emmy Ödülleri’nden boş dönmeyen Killing Eve’i ve HBO için Run’ı yaratan Phoebe Waller-Bridge, son olarak bizzat 007 Bond’un kendisi tarafından yeni James Bond filmine serpme mizah eklemesi için özel davet almıştı.

Ödül töreni sonrası Netflix yakasından basına sızan “Biz bu kızı nasıl kaçırdık!” hayıflanmalarına tuz biber olacak bir gelişme, Amazon tarafında yaşandı. Ödüllü senarist, yapımcı, aktör ve daha bir çok şeyimiz olmaya hazırlanan Waller -Bridge, yeni projeler için Amazon ile yıllığı 20 Milyon Dolarlık bir anlaşma imzaladı.

Amazon’la yola devam ettiği için çok mutlu olduğunu paylaşan, yeni sezonlar ve belki de yeni diziler için de sabırsızlandığını paylaşan Waller-Bridge, Fleabag’in devamını bekleyenlere acı haberi verirken bu gelişmeyle kendisinden hüp diye hüpürdeteceğimiz yeni projeler için önemli bir adım attı.

Run’ın başlaması için net bir tarih yok ama Killing Eve’ hala devam ediyor. Bakalım bu ortaklık, bize yeni proje olarak ne getirecek heyecanla bekliyoruz.