robert downey jr., iron man olarak black widow filminde yer alacak

robert downey jr., iron man olarak black widow filminde yer alacak


koca evren pat diye bırakılır mı öyle?


Çekimleri haziran ayında başlayan ve geçtiğimiz haftalarda da ilk posterini gördüğümüz Black Widow’un oyuncu kadrosuna Marvel evrenin bir numaralı ismi Robert Downey Jr. aka Iron Man katıldı.

Bu yılın başında izlediğimiz son Avengers filmi ile Marvel Sinematik Evreni’ndeki yolculuğunun sonuna geldiğini düşündüğümüz Robert Downey Jr., buraları kolay kolay bırakabilecek gibi gözükmüyor. 2008 yılında beri parçası olduğu bu evrenin merkezinde yer alan ve her şey onuncanlandırdığı karakterin üstüne inşa edilen Downey, solo filmleriyle hayatımızın bir parçası olmaya devam edecek Marvel karakterlerinin filmlerinde tekrar ve tekrar karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

Scarlett Johansson‘ı başrolünde izleyeceğimiz Black Widow filmi, Captain America: Civil War ile Avengers: Infinity War arasındaki bir dönemi anlatacak. Avengers: Infinity War’a kadar hayatta olan karakterlerin karşımıza çıkma ihtimalini de arttıran bu gelişmeye göre Robert Downey Jr.’ın yanı sıra Chris Evans gibi isimleri de bu filmde görmemiz yüksek ihtimal. Henüz resmi bir açıklama gelmese de Marvel evreni, Avengers filmleri ya da haberin paylaşıldığı kaynakları düşününce bu senaryonun çok olası geldiğini söyleyebiliriz.

Lady Macbeth filmiyle dikkatleri üzerine çeken Florence Pugh’un yanına Rachel Weisz ve David Harbour’ın da eklenmesiyle ilk film için güçlü bir kadro oluşturan Shortland’e senaryoda Ned Benson eşlik edecek. Filmin yönetmen koltuğunda ise son olarak Berlin Syndrome filmine imza atan Cate Shortland yer alıyor.

Iron Man’in de boy gösterme ihtimaliyle daha da ilgi çekici hale gelen Black Widow, 1 Mayıs 2020’de vizyona girecek.