stephen king’in castle rock uyarlaması, ikinci sezonuyla dönüyor

stephen king’in castle rock uyarlaması, ikinci sezonuyla dönüyor


23 ekim'de castle rock'a davetlisiniz


J.J. Abrams ve Stephen King’i buluşturan Castle Rock’ın ikinci sezonundan ilk fragman paylaşıldı.

Uyarlama denince akla gelen isim olan Stephen King’in geçtiğimiz sene ilk sezonunu izlediğimiz uyarlaması Castle Rock, tam olarak bıraktığı yerden  yerden devam ediyor. İsmini William Golding’in distopik romanı Sineklerin Tanrısı’nda da bulunan ve Stephen King’in The Dead Zone, Cujo, The Dark Half, Needful Things gibi birçok romanında da adı geçen kurgusal bir şehir olan Castle Rock’tan alan dizi, Hulu’da yayınlanan ilk sezonuyla izleyiciyi mutlu etmeyi başarmıştı.

İlk sezon Bill SkarsgardAndre HollandJane Levy ve Scott Glenn’in yanı sıra King’in korku klasiğine dönüşen uyarlaması Carrie’de izlediğimiz Sissy Spacek’in de yer aldığı kadroda; bu sezon ise Lizzy Caplan, Tim Robbins, Yusra Warsama, Barkhad Abdi ve Matthew Alan gibi isimleri göreceğiz.

Paylaşılan fragmanın başrolünde yer Kaplan, dizide hemşire ‘cehennemin hemşiresi’ Annie Wilkes olarak karşımıza çıkacak. Robbins’in canlandırdığı Reginald “Pop” Merrill karakteri, ömrünün on demlerini yaşarken ailesiyle yüzleşmeye karar veren bir suç patronu olarak karşımıza çıkacak. Elsie Fisher ise Wilkes’in annesinin akli dengesini sorgulamaya başlayan kızına hayat verecek. Paul Sparks’ı, Reginald Merrill öldüğünde işi devralmaya hazır olan yeğeni Ace rolünde izleyeceğimiz yeni sezonda Merrill klanı ile komşu Jerusalem Lot kasabasındaki Somali toplumu arasındaki çatışma da hikayemizin arka planında ağır ağır akacak.

Dizinin ikinci sezonu 23 Ekim’de başlayacak.