the shining’in devam filmi doctor sleep’ten yeni fragman yanıyor

the shining’in devam filmi doctor sleep’ten yeni fragman yanıyor


22 kasım'da vizyonda


Stanley Kubrick imzalı, korku sinemasının kült filmlerinden The Shining’in devam filmi olacak Doctor Sleep’ten ilk fragmanı yaz aylarının başlarında izleme fırsatı yakalamıştık. Paylaşılan fragmanın ardından nasıl bir filmle karşılaşacağımız konusunda şüphelerimiz varken, dün izlediğimiz yeni fragman, film hakkındaki soru işaretlerini merak duygusuna bıraktı.

Ewan McGregor, geçen sene yaptığı “Stephen King, The Shining’in uyarlamasından hiç memnun olmamış” açıklamasıyla herkesi şaşırtmıştı. Daha sonra bu açıklamaya güncelleme yapan McGregor, Doctor Sleep’in beyaz perde uyarlamasının kitaba bağlı kalınarak yapıldığını ve Stephen King’in bu uyarlamayı The Shining’den daha çok seveceğine emin olduğunu söyleyerek yüreğimize su serpmişti.

Gerald’s GameBefore I Wake, Oculus ve The Haunting of Hill House gibi yapımların yönetmeni Mike Flanagan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, paylaşılan son fragmandan gördüğümüz kadarıyla The Shining’in bıraktığı yerden devam ediyor.

Ewan McGregor’ı, “redrum çocuk” Danny Torrance’ın büyümüş hali olarak izleyeceğimiz filmin kadrosunda Rebecca Ferguson, Jacob Tremblay, Cliff Curtis ve Zahn McClarnon yer alıyor. Torrance’ın kendisi gibi “ışıldamaya” sahip küçük bir kızı, The Shining’te bahsedilmeyen kötü karakterlerden kurtarmaya çalışmasını izleyeceğimiz Doctor Sleep, 22 Kasım’da vizyona girecek.