13 yıllık hasreti sona erdiren Tool albümü Fear Inoculum, olay yaratmaya devam ediyor.
Eleştirilerden aldığı yüksek puanlarla şimdiden yılın albümleri listelerinde yer alacağının sinyallerini veren albüm, müzik listelerde de yukarılara oynamaya başladı. Geçtiğimiz hafta Twitter üzerinde yaşı haliyle Tool’a yetmeyen Taylor Swift hayranları arasında “Kim bu Tool ya?” gibi tepkilerine maruz kalan albüm, bu hafta itibariyle Billboard listelerinde Swift’in son albümü Lover’ı geçip bir numaraya yerleşti.
you know i really love to see it i truly was nervous she wouldnt pass lover just because i know the t swift fanbase is so big … anyways who the fuck is TOOL? and can they move their fat ass like genuienly no idea who that is am i the only one?????? pic.twitter.com/K8a3hKSaCA
— 𝒜 (@eurodolI) August 30, 2019
Kariyerindeki 3. bir numara albüm olan Fear Inoculum’un ardından uzun bir ABD turnesine çıkmaya hazırlanan Tool’un yakın zamanda zirveden inmeye niyeti yok gibi. Çılgınlar gibi albüm bekleyen eski kuşak dinleyicilerinin yanına yeni nesilden progresif rock seven büyük bir kitleyi ekleyen Tool’u uzun bir süre daha konuşacağız.
Albümden bu kadar konuşmuşken saygıdeğer Sezyum’un albüm hakkında görüşlerini BURADAN okuyabilirsiniz.