warren ellis, yeni idles albümüne misafir oldu

warren ellis, yeni idles albümüne misafir oldu


kim bilir daha kimler kimler var


Art arda yayınladıkları iki albümle ve kışkırtıcı canlı performanslarıyla geçtiğimiz senenin flaş gruplarından IDLES, yıl sonu listelerinin ve müzik dünyasının favori isimlerinden biri olmuştu.

Tabii ki vites düşürmeden üçüncü albümlerin için çalışmaya başlayan grubun stüdyosuna sürpriz bir isim misafir oldu. Nick Cave’in Bad Seeds ve Grinderman’den sağ kolu olarak tanıdığımız ama Dirty Three isimli solo projesiyle de bir ayrı sevdiğimiz Warren Ellis, grubun yeni albümünde yer alacak.

Grubun Instagram hesabından yaptığı paylaşımla öğrendiğimiz ortaklığı belgeleyen fotoğrafın altında ise “Album 3: dirty” notu yer alıyor. Bunun yeni IDLES albümünün ismi mi olduğu yoksa sadece Ellis’in eski projelerine bir atıf mı henüz bilmiyoruz.

Warren Ellis ise fotoğrafı alıntılayıp “IDLES ile tanışmak ve bana bir şarkılarında oi oi yapmam için izin vermeleri harika!” yorumuyla kendi takipçileriyle paylaştı. Günün heyecan körükleyen gelişmelerinden olan bu ortaklığın meyvesini yakın zamanda duymayı umuyoruz. O zamana kadar Joy As an Act of Resistance’ı dinlemeye devam edelim.