zion’daki parti sahnesine taş çıkartacak club bangkok gecesi, 18 ekim’de [mecra]’da

zion’daki parti sahnesine taş çıkartacak club bangkok gecesi, 18 ekim’de [mecra]’da


biletler için böyle alalım


El-eldiven, Cliff Booth-Rick Dalton, Baklava-Ayran ve Lahmacun-Arası-Adana gibi birbirine yakışan bir ikili olan Club Bangkok ve [mecra] ilişkisi, emniyetsiz şeritte ilerlemeye devam ediyor.

İstanbul gece hayatının Viktor & Rolf ve Arçil & Şota karışımı, karışık mı karışık ikilisi Club Bangkok, ertesi gün anlatacak 10/10’luk hikayeleriniz hiç bitmesin diye artık gelenekselleşen aylık Anadolu Yakası çıkarması için Ekim ayında da en iyi bildiği yer olan [mecra]’ya dönüyor. Milyonlarca insanın Matrix Reloaded’ın Zion’daki parti sahnesi gibi kendinden geçerek dans ettiği etkinliğin tarihi ise bu sefer 18 Ekim Cuma.

[mecra]’nın yaz kapanış gecesinde sahne dekorunu kırmak mı dersin, barın %40’ının bitmesi mi dersin, YouTube efsanesi “Dağıstan Düğünü” videosundan bile güzel ayakkabıdan içki içirmeler mi dersin, türlü çılgınlığın yaşandığı geceye gözlerinzle tanıklık etmek isterseniz bu gece o gece.

Güzel müziğin güzel içkiyle harman olacağı, en özgün dans figürlerinin akrep ve yelkovana çelme takıp sabahlara kadar akacağı gece, Bay Sezyum aka DJ Sarıyılan’la başlayıp Ninja Funk efsanesi Buğra Orcan’la devam edecek. Club Bangkok’un ardından gecenin kapanışında ise kapanışları güzelleştiren, dükkanı bir türlü kapattırmayan disko prensi Berjje sahnede yer alacak.

Etkinliğin biletleri tükenmeden alalım, kafamız rahat olsun diyenler BURADA buluşuyor.

20:00
Kapı Açılış
21:00
Dj Sarıyılan [ Dj Set ]
22:45
Buğra Orcan [ Dj Set ]
00:30
Club Bangkok [ Dj Set ]
02:00
Berjje [ Dj Set ]