80’lerin korku filmlerini inceleyen in search of darkness’tan corey taylor’lı fragman

80’lerin korku filmlerini inceleyen in search of darkness’tan corey taylor’lı fragman


#horrowback 80’s


Slipknot vokalisti Corey Taylor, bu yılın başlarında grubun We Are Not Your Kind albümünü piyasaya sürülmesinden bu yana, yoğun bir turne programındaydı. Ancak bu durum, şarkıcının In Search of Darkness belgeselinin Corey Taylor Collector’s Edition’ı üzerinde çalışmasını engellemedi. Taylor, 80’li yılların korku filmlerini anlatacak belgesel In Search of Darkness’ın Collector’s Edition versiyonundan bir fragman yayınladı.

Kendisini bir korku filmi hayranı olarak tanıtan ve “Gününüzü mahvetmeye geliyoruz!” diyerek lafa giren Taylor, In Search of Darkness’ın “80’li yılların korku filmleriyle ilgili en kapsamlı belgesel” olacağını söyledi. David Weiner’ın yönetmen koltuğunda olduğu In Search of Darkness, 280 dakikalık bir içerikle seyircilerin karşısına çıkacak. Halloween filmleriyle tanıdığımız John Carpenter, Child’s Play filminin yönetmeni Don Mancini, sinema yazarı ve eleştirmeni Joe Bob Briggs, A Nightmare on Elm Street’in Heather Langenkamp’ı, Hellraiser’ın Pinhead’i Doug Bradley belgeselde bulunacak diğer isimler.

Röportajlar, yorumlar, farklı filmlerin analizi ve Taylor’un seçtiği favori filmelerinin yer aldığı koleksiyonun DVD ve Blu-Ray olarak ön siparişleri 31 Ekim’de, yani Halloween gecesinde sona erecek. 59.99 dolara belgeseli satın alanlar, belgeselin yanında “Collector’s Edition” film posteri, Corey Taylor rozeti, korku filmlerinin tanıdık siması Graham Humphreys’in belgesele özel sanat çalışması ve dijital indirme imkanına erişebilecek.