aaron paul, jesse pinkman olarak better call saul’da yer almak istiyor

aaron paul, jesse pinkman olarak better call saul’da yer almak istiyor


güzel olmaz mı?


Dün itibariyle Netflix’te izlemeye açılan El Camino: A Breaking Bad Movie ile hayatımıza tekrar Jesse Pinkman olarak dahil olan Aaron Paul’un kolay kolay bu rolden tekrar vaz geçmeye niyeti yok gibi.

Filmin tanıtım süreci için Entertainment Weekly dergisine bir röportaj veren Aaron Paul, Breaking bad spin-off’u Better Call Saul’da Jesse Pinkman olarak yer almak istediğini açıkladı. “Eğer Vince Gilligan, Better Call Saul’da yer almamı isterse, buna evet demem bir kalp atışından bile kısa sürer. Bunun için de çok iyi nedenlerim var. Yani göreceğiz.” açıklamasıyla bunu ne kadar istediğini gösteren ve sanki bizim bilmediğimiz bir şeyler biliyormuş gibi konuşan Paul, aynı zamanda El Camino’nun şu ana kadar içinde yer aldığı en gizli proje olduğunu da açıkladı.

Hürriyet gazetesinden Barbaros Tapan’a konuşan Aaron Paul, “Senaryoyu okumadan önce endişeliydim aslında. Hikayenin nasıl olacağını merak ediyordum. Jesse’yi bıraktığım yerden alıp yeniden başlamak kolay olacak mıydı? Senaryoyu ilk defa Vince’in ofisinde okudum. Koltuğa uzanmış sayfaları çevirirken Jesse’yi nasıl portreleyeceğimi gözümde canlandırmıştım. Beni en çok şaşırtan da üzerinden yıllar geçtiği halde Jesse’nin vücuduna hiç ayrılmamışım gibi girebilmem oldu… Jesse’nin ekran hayatının her saniyesini yaşamış olmak, provaya fazla ihtiyaç duymadan çekimlere başlayabilmemi sağladı. Çalıştığım en gizli projeydi gerçekten. Basından soru gelince inkar ediyordum ya da bilmezden geliyordum. New Mexico’da çekimlerdeyken herkes ‘Yoksa ‘Breaking Bad’in filmi mi geliyor?’ diye soruyordu. Benim yanıtım hep ‘Yıllardır hayalini kurduğum küçük bir proje üzerinde çalışıyorum’ oluyordu. Hayranlara sürpriz yapmak istedik.” diyerek projeye nasıl dahil olduğu ve bunu gizlemeyi nasıl başardığını açıkladı.