apple tv+ ve m. night shyamalan’ın ürpertici işbirliği servant’tan bir teaser daha

apple tv+ ve m. night shyamalan’ın ürpertici işbirliği servant’tan bir teaser daha


e hani fragman?


Geçtiğimiz haftalarda iki minik teaser ile fikir edindiğimiz M.Night Shyamalan’ın Apple TV+ için geliştirdiği Servant dizisinden yine kısa bir teaser paylaşıldı.

Philadelphia’da yaşayan Dorothy ve Sean çiftinin bebeklerine bakıcı Leanne’i tutmasıyla başlayan gizemli olayları anlatacak dizide başroldeki çiftimizi Six Feet Under’dan hatırladığımız Lauren Ambrose ve Toby Kebbell canlandırıyor. Harry Potter evreninin yıldızlarından Rupert Grint’in de yer aldığı dizi, merak uyandıran konusu, oyuncuları ve Shyamalan & AppleTV+ iş birliğiyle platformunu ilgi çekici yapımları arasında yer alıyor.

Dizinin senaryosu ise 24, Outcast, Resurrection ve Berlin Station yapımlarından tanıdığımız Tony Basgallop imzası taşıyor. Netflix ve Disney gibi devlerin olduğu bu kulvarda her yerden koşması gerektiğinin farkında olan Apple TV+, bakalım M.Night Shyamalan gibi bir isimle istediği başarıya kavuşabilecek mi?

28 Kasım’da ilk bölümüyle yayında olacak Servant filminin minik fragmanını ve oyuncuların dizi hakkındaki söyleşisini hemen buradan izleyebilirsiniz.