asimov uyarlaması foundation çiçek gibi kadrosuyla geliyor

asimov uyarlaması foundation çiçek gibi kadrosuyla geliyor


lee pace ve jared harris


Lee Pace ve Jared Harris, geçtiğimiz sene Apple TV+ tarafından diziye uyarlanacağı açıklanan Isaac Asimov imzalı Foundation’ın kadrosuna katıldı.

Bilim kurgunun efendisi, robotların babası Isaac Asimov’un kült serisi Foundation’ın dizi uyarlaması Apple TV+ ile yakında ekranlarımızda olacak. Uyarlamada yer alacağı açıklanan ilk isimler ise, son olarak Halt and Catch Fire ve Driven gibi yapımlarda karşımıza çıkan Lee Pace ve HBO’nun 10 Emmy ödüllü mini harikası Chernobyl’deki rolü ile oyunculuk dersi veren Jared Harris. Blade, Batman Begins, Dark City, Man of Steel gibi çizgi roman uyarlamalarının yazarlığını yapan ve son olarak 1 Kasım’da vizyona girecek olan Terminator: Dark Fate’in yazar kadrosunda da yer alan David S. Goyer ise, dizinin yapımcı tarafında yer alacak.

Galaktik imparatorluklarının tehlikede olduğunu fark eden bir grup insanın, bu imparatorluğun büyük kültür mirasını kurtarmaya çalışmasını konu edinen Foundation’ın uyarlamasına dair henüz başka bir açıklama yapılmadı. 1 Kasım’da yayın hayatına başlayacak olan Apple TV+’ın Foundation’ı ne zaman izlemeye sunacağı şimdilik belirsiz.