bong joon-ho, mindhunter bölümü yönetmek istiyor

bong joon-ho, mindhunter bölümü yönetmek istiyor


duy bunu netflix


Son dönemde adı Cannes’dan Palme d’Or ile dönen filmi Parasite ile sıkça anılan Bong Joon-Ho, Netflix’in televizyon dünyasına kattığı en başarılı dizilerinden Mindhunter’ın bir bölümünü yönetmekten keyif duyabileceğini söyledi.

Collider’a verdiği röportajda, “Beyazperdenin ardından televizyon dünyasına giriş yapsa hangi dizinin yönetmen kadrosunda yer almak isterdin?” sorusuna bizleri şaşırtan bir cevap veren Bong Joon-Ho, net bir şekilde Mindhunter’ı seçip bu cevap için geçerli sebepleri olduğunu da şu sözlerle belirtti:

Memories of Murder filmine hazırlanırken Amerikan seri katilleri ile ilgili birçok şeye çalıştım. Bu yüzden Mindhunter’ın uyarlandığı kitap ile de fazlasıyla haşır neşirim çünkü bu kitap ilk kriminal profil uzmanları tarafından yazıldı ve yazıldığı alanda İncil niteliğinde. Kitapta yer alan seri katillere de fazlasıyla hakimim.”

Röportajda da belirttiği üzere, Bong Joon-Ho Mindhunter’ın yönetmen kadrosunda yer almak için yeterince geçerli sebeplere sahip. Joon-Ho’nun bir başka Netflix yapımı Okja’nın yönetmenliğini üstlendiğini de hesaba katarsak, Mindhunter’da yer alma ihtimaline “neden olmasın?” diyebiliriz.