caribou yeni teklisiyle geri dönüş sinyali veriyor

caribou yeni teklisiyle geri dönüş sinyali veriyor


ay hadi hayırlısı


2020’de kendisinden bir albüm beklediğimiz isimlerin başında gelen Caribou’nun yeni teklisi Home, dün akşam saatlerinde BBC Radio 1’da prömiyerini yapmıştı. Hemen ardından ise şarkı, malum platformlarda yerini aldı.

Son olarak Daphni mahlası altında 2017 yılında Joli Mai isimli albümünü yayınlayan ve yaz aylarının başında Sizzling isimli teklisini paylaşan Dan Snaith; uzun süre sonra ana projesi Caribou’ya geri dönerek bizlere sabah neşesi vermeye geldi. Gitar&davul ağırlıklı ve buram buram r&b ve motown kokan 2.30 dakikalık bir şarkı ya da edit desek daha doğru olacak Home, Gloria Barnes’ın aynı isimli şarkısının kesilip biçilmiş ve üstüne Dan Snaith dokunuşu eklenmiş versiyonu

“Her zaman ve sürekli olarak müzik dinliyorum ve bazen loop bunları bir araya getirmek için en uygun metod gibi geliyor.” açıklamasıyla bu sıralar farklı teknikler üzerinde çalıştığını belirten Snaith, Bazen ne kadar farklı şeyler dinlesem de aralarından bazıları öne çıkıyor ve ona geri dönmek zorunda hissediyorum. Şarkıyı arkadaşlarıma dinlettiğimde bir çoğu şarkının hikayesini şu anda hayatlarının gidişatıyla benzediğini söyledi, bu da beni epey şaşırttı ve mutlu etti.” açıklaması yaptı.

Hazır Caribou’ya odaklanmışken araya bir albüm mü sıkıştırsan Dan abi?