chadwick boseman’lı 21 bridges’tan vizyon öncesi son fragman

chadwick boseman’lı 21 bridges’tan vizyon öncesi son fragman


black panther bir kez daha günü kurtarıyor


Marvel’ın son yıllardaki en popüler filmi olan Black Panther’in yıldızı Chadwick Boseman’ın başrolünde yer aldığı 21 Bridges’tan vizyon öncesi son fragman paylaşıldı.

Gözden düşmüş bir NYPD dedektifinin, bir grup polisi öldüren iki suçlu için şehir çapında başlatılan bir operasyon ile tekrar kendini kanıtlama şansı bulmasını anlatan 21 Bridges’in kadrosunda J.K. Simmons, Sienna Miller, Taylor Kitsch, Stephan James, Jamie Neumann ve Keith David gibi isimler yer alıyor. Olay ilerledikçe başka polislerin de bu suç örgütüyle bağını keşfeden ve bunu ortaya çıkarmak için çabalayan karakterimiz, Manhattan adasının tarihte ilk kez dış dünya ile bağlantısı kesmek gibi radikal önlemler almak zorunda kalacaktır.

Chadwick Boseman’ın daha önce Avengers: Infinity Game ve iki Captain America filminde birlikte çalıştığı Russo kardeşlerin yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Luther, Game of Thrones ve Penny Dreadful gibi başarılı yapımlarda yer almış Brian Kirk’ün yaptığı 21 Bridges, ülkemizde 22 Kasım’da gösterime girecek.