charlie’s angels’dan yeni fragman

charlie’s angels’dan yeni fragman


15 kasım’da vizyonda


Çekimlerinin bir kısmı İstanbul’da gerçekleşen Charlie’s Angels’tan yeni bir fragman geldi.

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Elizabeth Banks’in üstlendiği yeni Charlie’s Angels’ın başrollerinde yer alan isimler arasında, adını Twilight serisi ile duyuran ve son yıllarda rol aldığı filmlerle beyaz perdede kendini kanıtlayan Kristen Stewart, Disney’in bu sene vizyona giren Aladdin uyarlamasında yer alan Naomi Scott ve Charlie’s Angels’daki rolü ile kendisini yavaş yavaş tanımaya başlayacağımız isim Ella Balinska yer alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda da yer alan Banks, Charlie’s Angels’ın tanıtımında filmde yer alan kadınların cinselliğinin kullanılmayacağını belirtmiş ve oyuncuların sete istedikleri kıyafetlerle, nasıl rahat ediyorlarsa öyle gelebileceklerini söylemiş. Banks ayrıca, “Umuyorum ki Charlie’s Angles’daki kadın yoldaşlığını, aksiyonu ve eğlenceyi seven herkes bunların hepsini ve daha fazlasını bu filmde de bulucak.” demiş.

Filmde Stewart, Scott, Balinska ve Elizabeth Banks’in yanı sıra, X-Men’in Professor’u Patrick Stewart, The Hunger Games ile tanınan ve son olarak Peaky Blinders’ın son sezonunda gördüğümüz Sam Claflin ve Guardins of the Galaxy’den tanıdığımız Djimon Hounsou da yer alıyor.

15 Kasım’da vizyona girecek olan Charlie’s Angels’ın yeni fragmanı hemen burada.